Deze pasta met feta uit de oven is niet alleen makkelijk om te maken, maar ook nog eens budgetproof. Met een handvol lekkere ingrediënten zet je zonder moeite een lekker pastarecept op tafel.
Pasta met feta uit de oven
Dit makkelijke pastarecept maak je eenvoudig met feta, cherrytomaten en een bosje basilicum. Slechts vier ingrediënten en tien minuten in je keuken kost het om dit gerecht te maken. Doe de feta en de cherrytomaten in de oven. Meng ze vervolgens met gekookte pasta en wat verse basilicum en je snelle en budgetproof pastarecept is klaar!
Pasta met feta uit de oven
Een makkelijk en budgetproof pastarecept. Bereid de feta en de cherrytomaten in de oven, lekker met verse basilicum en gekookte pasta
Ingrediënten
- 200 gram pasta
- 450 gram cherrytomaten
- 200 gram feta
- 1 bosje verse basilicum
- olijfolie
En verder:
- een ovenschaal
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Doe de cherrytomaten in de ovenschaal en meng met wat olijfolie en eventueel wat peper en zout. Leg de feta in z'n geheel in het midden, tussen de tomaten.
- Grill de feta en de cherrytomaten 25 minuten in de voorverwarmde oven.
- Kook intussen de pasta zoals de aanwijzingen op de verpakking. Giet na het koken af.
- Meng de cherrytomaten en de feta met elkaar tot een romige tomatensaus en voeg de gekookte pasta toe. Roer goed door en verdeel over twee borden. Serveer met lekker wat verse basilicum.