Deze tortellini ovenschotel is nieuwe favoriete makkelijke recept! Voor deze maaltijd heb je slechts 3 ingrediënten nodig, 1 pan en 20 minuutjes geduld waarbij de oven het meeste werk doet. Dit recept is echt top! Wanneer zet jij ‘m op tafel?
Tortellini ovenschotel
Deze tortellini ovenschotel is echt een super makkelijk recept. Voor dit recept gebruik ik spinazie-ricotta tortellini, maar voel je vrij om elke smaak te kiezen die je lekker vindt. Daar voeg ik m’n favoriete tomatensaus aan toe. Deze meng je met de gekookte tortellini. Vet een ovenschaal in, doe hier de tortellini met de tomatensaus in, dek af met wat kaas en laat deze ovenschotel in z’n geheel lekker verder pruttelen. Binnen 30 minuten staat dit gerecht op tafel!
Tortellini ovenschotel met spinazie-ricotta en tomatensaus
Deze tortellini ovenschotel is nieuwe favoriete makkelijke recept! Voor deze maaltijd heb je slechts 3 ingrediënten nodig, 1 pan en 20 minuutjes geduld waarbij de oven het meeste werk doet.
Ingrediënten
- 450 gram tortellini (spinazie-ricotta)
- 500 gram tomatensaus
- 200 gram geraspte kaas
En verder:
- een ovenschaal
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Kook de tortellini volgens aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng hierna met de tomatensaus. Doe de tortellini met tomatensaus in een ingevette ovenschaal en dek af met de geraspte kaas.
- Bak de tortellini ovenschotel 20 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de saus lekker pruttelen en de kaas gratineren. Serveer direct. Eet smakelijk!