Deze tuinbonen toast moet je geproefd hebben. Dit is een heerlijk, voedzaam lunchrecept wat je het liefst elke dag op het menu zet. Je maakt deze tuinbonen toast verder met een yoghurt-mayonaise, lekker fris! Wat pesto, rode ui, een gekookt eitje en natuurlijk geroosterd brood. Een top combinatie!
Tuinbonen toast met yoghurt-mayonaise, rode ui, pesto en een gekookt eitje
Deze heerlijke tuinbonen toast moet je geproefd hebben. Dit voedzame lunchrecept is echt genieten. Zet 'm lekker vaak op tafel!
Ingrediënten
- 2 sneetjes brood
- olijfolie
- 100 gram tuinbonen
- 1 eetlepel yoghurt
- 1 eetlepel mayonaise
- 1 theelepel pesto
- wat fijngesneden rode uienringen
- 1 gekookt ei
Instructies
- Bestrijk de sneetjes brood aan beide zijden met wat olijfolie. Rooster de sneetjes vervolgens aan beide zijden goudbruin. Dit kan in de oven, in een grilltoestel of in de koekenpan.
- Breng intussen een pan water aan de kook en kook hierin de tuinbonen in 8 minuten gaar. Giet af en laat wat afkoelen.
- Meng de tuinbonen met de pesto.
- Meng de yoghurt met de mayonaise en bestrijk hiermee de sneetjes brood. Verdeel hierop de tuinbonen met pesto. Verdeel de rode uienringen hierover. Snijd het gekookte ei in tweeën en leg op de tuinbonen toast. Serveer direct. Eet smakelijk!