Turks brood pizza met tonijn

Turks brood pizza met tonijn

Maak jij wel eens een Turks brood pizza? Dit is het een van de makkelijkste pizzarecepten! Gebruik een Turks brood als pizzabodem. Ideaal, want deze is makkelijk om af te bakken. Bekleed de bodem van Turks brood met ingrediënten die je lekker vindt. In dit recept kies ik voor tomaten, tonijn, kappertjes en ui. Een heerlijke combinatie!


Turks brood pizza met tonijn

Turks brood pizza met tonijn

Dit makkelijke pizzarecept moet je geproefd hebben. Turks brood pizza met tonijn, zo lekker! Voeg kappertjes, tomaten, uit en kaas toe en je pizza is compleet.
Bereidingstijd 15 minuten
Oventijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 2 stuks

Ingrediënten
  

  • 1 Turks brood in de lengte gehalveerd
  • 400 gram tomatenblokjes blik
  • 300 gram tonijn blik
  • 250 gram cherrytomaten gehalveerd
  • 1 rode ui dunne ringen
  • 4 eetlepels kappertjes
  • 200 gram geraspte jonge kaas
  • Verse peterselie

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd het Turks brood in tweeën, zodat je twee grote platte helften krijgt. Dit zijn de pizzabodems.
  • Mix voor de tomatensaus de tomatenblokjes met een staafmixer. De saus hoeft niet helemaal glad te zijn. Bestrijk hiermee het Turks brood.
  • Laat de tonijn uitlekken. Verdeel dit, net als de cherrytomaten, kappertjes en uienringen, over het Turks brood.
  • Bak de pizza 20 minuten in de voorverwarmde oven. Garneer met de verse peterselie.
Trefwoord Makkelijk, Snel

2 reacties op “Turks brood pizza met tonijn”

  1. Pingback: Pissaladière (Franse uientaart) - StudioKOOK

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating