Turks brood pizza met tonijn

Hoofdgerecht, vis • 30 minuten


Ingrediënten (4 pers.)


1/2 Turks brood, in de lengte gehalveerd
200 gram tomatenblokjes (blik)
150 gram tonijn (blik)
10 cherrytomaten, gehalveerd
1 rode ui, dunne ringen
2 eetlepels kappertjes
100 gram geraspte jonge kaas
Verse peterselie

 

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden. Mix voor de tomatensaus de tomatenblokjes met een staafmixer. De saus hoeft niet helemaal glad te zijn. Bestrijk hiermee het Turks brood.

Laat de tonijn uitlekken. Verdeel dit, net als de cherrytomaten, kappertjes en uienringen, over het Turks brood.

Bak de pizza 20 minuten in de voorverwarmde oven. Garneer met de verse peterselie.

2 reacties op “Turks brood pizza met tonijn”

  1. Pingback: Pissaladière (Franse uientaart) - StudioKOOK

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *