Hoofdgerecht, vis • 30 minuten
Ingrediënten (4 pers.)
1/2 Turks brood, in de lengte gehalveerd
200 gram tomatenblokjes (blik)
150 gram tonijn (blik)
10 cherrytomaten, gehalveerd
1 rode ui, dunne ringen
2 eetlepels kappertjes
100 gram geraspte jonge kaas
Verse peterselie
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. Mix voor de tomatensaus de tomatenblokjes met een staafmixer. De saus hoeft niet helemaal glad te zijn. Bestrijk hiermee het Turks brood.
Laat de tonijn uitlekken. Verdeel dit, net als de cherrytomaten, kappertjes en uienringen, over het Turks brood.
Bak de pizza 20 minuten in de voorverwarmde oven. Garneer met de verse peterselie.
Oohh, ik houd van Turks brood en dit recept klinkt wel heeeel erg lekker!
Pingback: Pissaladière (Franse uientaart) - StudioKOOK