artisjoksalade

Artisjoksalade met tomaat, feta en basilicum

Artisjoksalade, super lekker en super smaakvol! Ik combineer artisjok met cherrytomaten, feta en verse basilicum. Een heerlijke combinatie van smaken. Als dressing voeg ik een lekkere, liefst zelfgemaakte, pesto toe en voor wat body komkommer in fijne blokjes. Deze salade is perfect op een zomerse dag, lekker als bijgerecht of bijvoorbeeld bij een picknick!


artisjoksalade

Artisjoksalade met tomaat, basilicum en feta

Artisjoksalade, super lekker en super smaakvol! Ik combineer artisjok met cherrytomaten, feta en verse basilicum. Een heerlijke combinatie van smaken.
Bereidingstijd 10 minuten
Gang Bijgerecht, Lunch, Salade
Keuken Italiaans
Porties 1 portie

Ingrediënten
  

  • komkommer
  • 125 gram cherrytomaten
  • 6 artisjokharten
  • verse basilicumblaadjes
  • 50 gram feta
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 eetlepel (verse) pesto)

Instructies
 

  • Snijd de komkommer in blokjes en halveer de cherrytomaten. Meng ze vervolgens met de pesto en verdeel over een bord.
  • Halveer de artisjokharten en leg ze op de salade. Verdeel hierover de verse basilicumblaadjes, de kappertjes en verkruimel de feta eroverheen. Eet smakelijk!
Trefwoord Gezond, Makkelijk, Snel, Vegetarisch

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating