Bij de borrel • 20 minuten
Ingrediënten (6 stuks)
3 eieren
1/2 avocado
1 eetlepel crème fraîche
1 theelepel Srirachasaus
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel azijn
peper en zout
Voorbereidingen
Kook de eieren 10 minuten. Haal van het vuur een laat schrikken. Pel de eieren en halveer deze. Haal het eigeel met behulp van een lepeltje uit het eiwit.
Doe het eigeel in de kom. Voeg hier de 1/2 avocado en de crème fraîche aan toe. Mix dit met behulp van een staafmixer tot een glad mengsel. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de Srirachasaus, de olijfolie en de azijn met elkaar.
Bereidingswijze
Vul het eiwit met de het avocadomengsel. Je kunt hier eventueel een spuitzak voor gebruiken.
Serveer de gevulde eitjes met de avocado met de Srirachadressing.
Tips
In dit recept voor gevulde eieren met avocado en Srirachasaus kun je de crème fraîche eventueel vervangen door dezelfde hoeveelheid kwark.
Ben je benieuwd naar meer recepten voor gevulde eieren? Alle recepten voor gevulde eieren vind je hier.
Pingback: Gevulde vitello tonnato eitjes - StudioKOOK
Pingback: Gevulde eieren recept met kerrie (basisrecept) - StudioKOOK