pesto kaas naanbrood

Pesto-kaas naanbrood

Met dit recept voor pesto-kaas naanbrood geef je in een handomdraai een leuke twist aan een kant-en-klaar afbakbrood. Perfect om te serveren als bijgerecht bij bijvoorbeeld soep of salade, maar ook heerlijk bij de borrel! Wanneer zet jij dit smakelijke brood op tafel?



Pesto-kaas naanbrood

Zoals de naam al zegt: dit is een heerlijk naanbrood met pesto en kaas. Misschien een verrassende combinatie, maar dit recept is echt fantastisch lekker en zo makkelijk! Voor dit recept gebruik je een kant-en-klaar afbakbrood. Ik kies voor naanbrood. Naanbrood smaak ietwat zoet en is daarom ontzettend lekker met het hartige van de kaas en van de pesto. Een top combinatie dus!


Hartige naanbrood maken

Voor dit recept bestrijk je een naanbrood, nog niet afgebakken, maar zo uit de verpakking, met pesto. Kies een pesto die je lekker vindt of maak je pesto zelf. Daarna volgt een laagje geraspte kaas. Mijn tip: smeer de pesto niet te dik, maar wees niet te zuinig met de kaas! Je wil een heerlijk laagje smolten kaas die je nog uit elkaar kunt trekken. Niet te krokant gebakken dus, maar nog een beetje zacht en lekker gesmolten.


Kant-en-klaar brood

Voor dit recept kun je gewoon een kant-en-klaar brood gebruiken. Ontzettend handig, want je kunt naanbrood, gewoon bewaren in de voorraadkast. Heb je dus nog zo’n lekker naanbrood liggen, maak er dan vandaag nog dit heerlijk recept mee! Perfect om te serveren bij bijvoorbeeld soep of salade, maar ook een heerlijke aanvulling op een zelfgemaakte borrelplank!

pesto kaas naanbrood

Pesto-kaas naanbrood

Met dit recept voor pesto-kaas naanbrood geef je in een handomdraai een leuke twist aan een kant-en-klaar afbakbrood. Lekker als borrelhapje!
Bereidingstijd 10 minuten
Oventijd 10 minuten
Gang Bijgerecht, Borrelhapje
Keuken Fusion, Hollands, Indiaas, Italiaans
Porties 4 personen

Ingredients
  

  • 2 naanbroden (afbak, 2 stuks in één verpakking)
  • 2 eetlepels pesto
  • 2 handjes geraspte kaas (jong)

Instructions
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Leg de naanbroden op het rooster van de oven of op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk elk naanbrood met een lepel pesto. Verdeel hierna de geraspte kaas over de twee naanbroden. Bak de broden 10 minuten af in de voorverwarmde oven.
  • Snijd de gebakken pesto-kaas naanbroden in repen en serveer direct. Eet smakelijk!
Trefwoord 3 ingrediënten, Makkelijk, Snel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating