wraprolletjes met zalm

Wraprolletjes met zalm en roomkaas

Een snel borrelhapje maak je makkelijk zelf. De voorgerolde wraphapjes liggen kant-en-klaar in de supermarkt, maar waarom kopen als zelf maken net zo makkelijk is en goedkoper is? Deze wraprolletjes met zalm en roomkaas zet je op tafel in een handomdraai. Met slechts 4 ingrediënten en vijf minuten van je tijd serveer je een royale schaal van deze heerlijke borrelhapjhes met gerookte zalm.Wraprolletjes met zalm en roomkaas

Wie kent ze niet, de wraprolletjes? Ik maakte een heerlijke variant met gerookte zalm, roomkaas en ijsbergsla. Al zo lang ik me kan herinneren maakte mijn moeder deze snelle wraprolletjes. Lekker als hapje, maar ook als avondmaaltijd kun je deze koude wraps met zalm serveren. Lekker met een kom soep erbij.

Terug naar de hapjes: wrapsrolletjes maak je snel en eenvoudig zelf. Dit recept bevat maar vier ingrediënten om tot een heerlijk resultaat te komen: wraps, roomkaas, gerookte zalm en ijsbergsla. Al deze ingrediënten hebben hun eigen toevoegingen. De wrap is natuurlijk de stevige basis, lekker romig door de roomkaas, de zalm is de ster van de borrelhap en de ijsbergsla maakt het
lekker fris.


Borrelhapjes met zalm

Ben jij een liefhebber van zalm? Laat je dan ook inspireren door deze recepten voor borrelhapjes met zalm:

wraprolletjes met zalm

Wraprolletjes met zalm en roomkaas

Makkelijke wraprolletjes met zalm en roomkaas om zelf te maken voor bij de borrel.
Bereidingstijd 5 minuten
Gang Borrelhapje
Keuken Hollands

Ingrediënten
  

  • 100 gram gerookte zalm
  • 4 wraps
  • 1 bakje kruiden roomkaas
  • 150 gram fijngesneden ijsbergsla

Instructies
 

  • Bestrijk de wraps met de roomkaas. Leg hierop wat van de gerookte zalm. Verdeel als laatste de fijngesneden ijsbergsla over de helft van de wrap. Laat het uiteinde het liefst een beetje vrij van zalm en sla.
  • Rol de wrap op strak op. Eindig bij het uiteinde waar alleen roomkaas zit. Hiermee "plak" je de wraprol als het ware mee dicht.
  • Snijd de opgerolde wrap in kleinere rolletjes. Prik eventueel een tapasprikker in elk wraprolletje. Serveer de wraprolletjes met zalm direct of bereid ze voor en bewaar afgedekt in de koelkast tot serveren.
Trefwoord Makkelijk, Snel, Wraprolletjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating