Tagliatelle met romige pestosaus

Tagliatelle met romige pestosaus

Hoofdgerecht, vlees • 15 minuten • Italiaans


Ingrediënten (1 pers.)

100 gram tagliatelle
1 eetlepel pesto
100 ml kookroom
100 gram kipfilet, blokjes
1/3 courgette, halve plakjes
4 à 5 zongedroogde tomaatjes, in reepjes
handje rucola
peper en zout

 

Bereidingswijze

Kook de tagliatelle beetgaar. Bak intussen de kipfilet gaar. Voeg de courgette toe en bak 3 minuten op middelhoog vuur mee.

Voeg de pesto en de kookroom toe. Meng het geheel goed door. Doe de zongedroogde tomaatjes bij de saus en verwarm even mee. Voeg hierna de beetgare tagliatelle toe.

Breng het geheel op smaak met peper en zout. Serveer met rucola.



2 thoughts on “Tagliatelle met romige pestosaus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *