Dressing • 5 minuten
Ingrediënten (100 ml)
4 eetlepels yoghurt
2 eetlepels mayonaise
1 à 2 eetlepels citroensap
peper en zout
Bereidingswijze
Meng de yoghurt met de mayonaise. Zorg dat deze twee ingrediënten goed zijn gemengd en dat er geen klontjes meer in de yoghurtdressing zitten.
Breng de yoghurtdressing op smaak met wat peper en zout. Voeg het citroensap naar smaak toe.
Tips
Voor een stevigere dressing (of: yoghurtsaus!) vervang je de gewone yoghurt door Griekse yoghurt.
Voeg voor wat variatie verse kruiden toe aan dit basisrecept voor yoghurtdressing. Bijvoorbeeld verse dille, peterselie of munt.
Serveer deze yoghurtdressing bij een lekkere frisse salade (alle recepten voor salades vind je hier) of over een lekkere sandwich (alle recepten voor sandwiches vind je hier).
Pingback: Aardappelsalade met zalm - StudioKOOK
Pingback: Boterham met rookvlees, ei en yoghurtdressing - StudioKOOK
Pingback: Basisrecept voor gegrilde asperges (oven, grilltoestel, grillpan en barbecue) - StudioKOOK
Pingback: Aardappelsalade met zalm - StudioKOOK