Dip van gepofte knoflook

Dip van gepofte knoflook

Bij de borrel • 10 minuten


Ingrediënten


1 bol gepofte knoflook
1 eetlepel kwark
1 eetlepel mayonaise
peper en zout
eventueel: chilivlokken en verse tijm

 

Bereidingswijze


Pers de de zachte knoflook uit de bol. Hak of wrijf deze fijn.

Meng de knoflook met kwark en de mayonaise. Breng dit op smaak met peper en zout.

De dip van gepofte knoflook is nu al lekker zoet en heeft een volle knoflooksmaak. Je kunt hier nog extra smaakmakers aan toevoegen.
Schep de dip in een ruime kom waar je het in wil serveren. Strooi de hier chilivlokken en verse tijmblaadjes over.

 

Tips

Wil je verse kruiden gebruiken in deze dip? Deze kun je ook al toevoegen tijdens het poffen.

Serveer deze dip van gepofte knoflook met bijvoorbeeld chips of brood.

6 reacties op “Dip van gepofte knoflook”

  1. Pingback: Shoarma bowl - StudioKOOK

  2. Pingback: Falafelspiesjes van de BBQ - StudioKOOK

  3. Pingback: Taratur (Macedonische yoghurtsalade) - StudioKOOK

  4. Pingback: Basisrecept voor yoghurtdressing - StudioKOOK

  5. Pingback: Knoflook poffen - StudioKOOK

  6. Pingback: Pigs in a blanket - Amerikaanse worstenbroodjes - StudioKOOK

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *