recept met broccoli

Recept met broccoli – 10 gerechten die je geproefd moet hebben!

Recept met broccoli, heerlijk toch? Ik kan er geen genoeg van krijgen. Broccoli is een veelzijdige groenten, gezond en zit boordevol vezels. Reden genoeg om deze gezonde groenten wat vaker op het menu te zetten. Laat je inspireren door deze 10 recepten met broccoli!Recept met broccoli – laat je inspireren!

Broccoli is een bekende groenten in de Nederlandse keuken. Vaak wordt broccoli los gegeten, naast aardappelen (of andere koolhydraten) en vlees, vis of een vleesvervanger. Lekker! Koken is een goede en makkelijke bereidingswijze voor broccoli, maar je kunt broccoli ook stomen of roosteren in de oven. Probeer het eens!

Naast de variaties in bereiding kun je met broccoli ook lekker variëren met gerechten. Een Hollandse ovenschotel, een wokgerecht of wat dacht je van broccolisoep? Allemaal recepten met broccoli die je geproefd moet hebben.


Kooktips voor broccoli

Om lekker te koken met broccoli wil ik je een deze kooktip voor broccoli niet onthouden! Zo vries je broccoli op een verantwoorde, voedselveilige manier in. Bewaar broccoli langer en verspil minder!

Broccoli invriezen
Bewaar broccoli langer en op een voedselveilige manier door broccoli in te vriezen.
Check out this recipe
broccoli invriezen

Welk van deze lekkere recepten met broccoli is jouw favoriet? Laat een reactie achter onder dit artikel! Ga je aan de slag met één van deze lekkere recepten met broccoli? Deel het resultaat via Instagram en tag StudioKOOK!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *