lekkerste gevulde eieren

De lekkerste gevulde eieren – recept voor gevulde eitjes

Op zoek naar de lekkerste gevulde eieren? Deze recepten voor gevulde eitjes zullen niet tegenvallen! Eieren gevuld met vis, met pesto of gewoon een goed basisrecept voor gevulde eieren… Hier ben je aan het juiste adres!



De lekkerste gevulde eieren

Gevulde eitjes, een echte klassieker! Gevulde eieren zijn veelzijdig. Lekker als borrelhapje, perfect voor bij de brunch en ook ideaal als amuse. Dus, zoek niet verder en duik de keuken in met deze recepten voor de lekkerste gevulde eieren!

Gevulde eitjes met pesto en Parmezaan crackers
Gevulde eitjes met pesto. Een super lekker en smaakvol borrelhapje. Makkelijk om te maken en lekker feestelijk om te serveren!
Bekijk het recept
gevulde eitjes met pesto
Gevulde eieren met kerrie
Heerlijke gevulde eieren met kerrie. Tover het basisrecept voor gevulde eieren zonder moeite om in een smaakvol en kruidig geheel. Lekker met verse peterselie of bieslook.
Bekijk het recept
gevulde eieren recept
Gevulde eitjes met furikake
Gevulde eitjes met furikake, spek en Japanse kewpie mayonaise. Dit borrelhapje is super lekker. Laat spek achterwegen voor een vega variant.
Bekijk het recept
gevulde eitjes met furikake
Gevulde eieren met olijf en ansjovis
Deze gevulde eieren met olijf en ansjovis maken je borrel helemaal af! De romige smaak van het ei past perfect bij de zilte smaak van de olijf en ansjovis.
Bekijk het recept
gevulde eieren met olijf en ansjovis
Gevulde eieren met avocado en Srirachasaus
Deze gevulde eieren met avocado en Srirachasaus zijn een twist op de klassieke gevulde eieren. Serveer ze tijdens bij de brunch of de borrel.
Bekijk het recept
gevulde eieren met avocado
Gevulde vitello tonnato eitje
Deze gevulde vitello tonnato eitjes zijn een heerlijk klassiek borrelhapje, een variant op de bekende Italiaanse klassieker: vitello tonnato.
Bekijk het recept
gevulde vitello tonnato eitjes
Japans gevulde eieren met wasabi en warmgerookte zalm
Gevulde eitjes met een twist. Deze Japans gevulde eieren met wasabi en warmgerookte zalm mogen niet ontbreken bij de borrel! Lekker!
Bekijk het recept
japans gevulde eitjes met wasabi en warmgerookte zalm
Gevulde eieren met tomaat en anjsovis
Gevulde eieren met tomaat en ansjovis, een super lekker borrelhapje of amuse. Ook leuk: serveer ze als brunchgerecht!
Bekijk het recept
gevulde eieren met tomaat en ansjovis
Gevulde eieren met zalm
Deze gevulde eieren met zalm zijn echt zo ontzettend lekker! De smaken kloppen helemaal samen. Een romige eivulling met zalm… Lekker!
Bekijk het recept
gevulde eieren met zalm


Tips voor het maken van gevulde eieren

Het maken van gevulde eieren is niet moeilijk, maar er zijn wel een aantal handige trucjes die het bereiden makkelijker maken. Ik som ze voor je op:

  • Gebruik hardgekookte eieren. De eidooiers gebruik je (meestal) om de vulling mee te maken. Van een zachtgekookte eidooier kun je geen vulling maken.
  • Kook de eieren ruim op tijd. Zo kunnen de eieren goed afkoelen voordat je met het recept gaat beginnen. Kook ze bijvoorbeeld al een paar uur of een dag van te voren. Tot de tijd dat je ze gaat gebruiken, kun je ze bewaren in de koelkast.
  • Laat de eieren op kamertemperatuur komen. Om te voorkomen dat de vulling voor de gevulde eieren gaat schiften, is het belangrijk dat de eieren op kamertemperatuur zijn. Dit geldt overigens ook voor de andere ingrediënten.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *